Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Thematisches Übungsbuch zur ECL Prüfungsvorbereitung Deutsch Stufe B2 Band 3

Ár:
4.450 Ft
4.005 Ft (3.814 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama:
2020. 10. 07. - 2020. 10. 22.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
ISBN szám: 978-615-5386-07-7
Szerzők: Hrisztova-Gotthardt Hrisztalina - Ugor Balázs - Werner Réka
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.000 Ft
Hanganyag letöltés itt!
Menny.:db

Leírás

Tematikus gyakorlókönyvünk segítséget nyújt minden nyelvtanulónak, aki B2 szintű ECL nyelvvizsgát szeretne tenni német nyelven. A könyv az ECL vizsgákon előforduló témák közül hat gyakori témakört dolgoz fel, a vizsgán is használatos írásbeli és szóbeli feladatok formájában: 1.) Zwischenmenschliche Beziehungen 2.) Familie 3.) Wetter 4.) Sport 5.) Hobby 6.) Landeskunde 7.) Modellsatz, valamint tartalmaz egy teljes mintafeladatsort is. 
A fejezetek egyenként a feladatok számát és típusát illetően egy teljes ECL vizsgát szimulálnak. Minden fejezet végén kétnyelvű (német-magyar) szógyűjtemény található. A témákhoz készült megoldókulcsok mellett megtalálhatók a hallásértéshez felhasznált hanganyagok átiratai is. 

A szóbeli vizsgákhoz tartozó színes képeket a melléklet tartalmazza. A könyv végén megtalálható a vizsga szabványszerű leírása, és néhány fontos tudnivaló is. 
A könyv segítséget nyújt az önálló nyelvtanuláshoz is (a megoldó kulcs segít ebben). Ideális azoknak a nyelvtanulóknak is, akik nemcsak a vizsgán szeretnének eredményesen szerepelni, hanem meglévő német nyelvtudásukat kívánják fejleszteni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!