Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SZABÓ Nyelvi Díj 2020

Tisztelt Pályázóink!
Ezúton szeretném értesíteni Önöket, hogy a SZABÓ Nyelvi Díj pályázatainak benyújtási határidejét a koronavírus járványra tekintettel 2020. augusztus 14-ig meghosszabbítjuk.
A kiírás feltételei a leadási határidőn kívül nem módosulnak.
A pályázati anyagokat továbbra is szeretettel várjuk.
Üdvözlettel:
Szabó Szilvia


Tisztelt Pályázóink!
Ezúton szeretném értesíteni Önöket, hogy a koronavírus járványra tekintettel a 2020. júniusra meghirdetett SZABÓ Nyelvi Díj díjátadó ünnepsége elmarad.
A díjátadót a Kormány intézkedéseinek figyelembevételével egy későbbi időpontban fogjuk megtartani, amiről minden lehetséges úton (facebook, weboldal) folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.
A pályázati anyagokat továbbra is várjuk a kiírásnak megfelelően.
Megértésüket köszönjük!


Szabó Szilvia magánvagyonából alapította a SZABÓ Nyelvi Díjat azzal a céllal, hogy támogassa a tehetséges magyarországi és romániai nyelvtanulókat és az elkötelezett nyelvtanárokat.

A díj célja, hogy inspirálja a nyelvtanulókat a minél magasabb szintű nyelvtudás elérésére, a nyelvtanárokat pedig minél magasabb szintű, minőségi és kreatív nyelvoktatásra ösztönözze.

Szabó Szilvia 2001-ben alapította a Szabó Nyelviskolát, amely egyéb nyelvek oktatása mellett az angol nyelv oktatására és szakfordításra/szaktolmácsolásra szakosodott, és jelenleg is annak vezetőjeként dolgozik. Számos tematikus, módszertani és gyakorlókönyvet jelentetett meg, amelyek a nyelvvizsgára való felkészülésben segítik a nyelvtanulókat angol, német és magyar mint idegen nyelvből. A nevével jelzett nyelviskola gondozásában megjelent olasz és szlovák nyelvű tesztkönyv is.

A SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. 2017-ben díjazott először kimagasló teljesítményt nyújtó, angol és német nyelvet tanuló középiskolásokat. 2018-ban került kiírásra a SZABÓ Nyelvi díj, melyet a nagy sikerre való tekintettel már harmadszor is meghirdetünk. A részletes kiírás a www.szabonyelviskola.hu, www.ecl.hu, www.ecl.org.ro weboldalakon, valamint a SZABÓ Nyelviskola és az ECL Nyelvvizsgaközpont Facebook oldalán elérhető.

A pályázaton magyarországi és romániai angol és német szakos nyelvtanárok, valamint a fenti nyelveket tanuló diákok indulhatnak. A díjban évente több diák és több nyelvtanár részesülhet.

Pályázati feltételek:

Angol/német szakos nyelvtanár: A nyelvtanár mutassa be, hogy pedagógiai munkájában milyen innovációt végzett és milyen sikereket ért el a tanítványaival.

Angol/német nyelvet tanuló diák: A diák csatoljon nyelvtanári ajánlást, hogy tanára miért őt javasolja a SZABÓ Nyelvi díjra.

A pályázati anyag legyen átfogó, maximum egy A4 oldalas. Times New Roman betűtípussal és 11-es betűmérettel kérjük megírni magyar vagy angol nyelven.

A pályázati anyagokat elektronikus példányban e-mailen kell benyújtani az info@szabonyelviskola.hu címre legkésőbb 2020. május 25-ig. Az eredményhirdetésre 2020. június 2-án kerül sor. Az eredményekről e-mailben tájékoztatjuk a pályázókat. A határidőn túl, esetleg más e-mail címre beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A SZABÓ Nyelvi díj, melyre évente egy alkalommal lehet pályázni – oklevéllel, nyelvkönyvvel és értékes ajándékkal járó szakmai elismerés. A pályázatok kezelését és elbírálását a háromtagú kuratórium végzi, melynek tagjai: Dr. Huszti Judit (az ECL Nyelvvizsgaközpont igazgatója), Papp Eszter PhD (vizsgáztató/nyelvtanár), valamit a SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. ügyvezetője, Szabó Szilvia PhD. Az ajándékok csak Magyarországon vehetők át.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.