Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Előzetes tudásszint felmérés

Díjtalan előzetes tudásszint felmérésünk négy készséget mér: olvasott szöveg értése, írásbeli kommunikáció, hallott szöveg értése és szóbeli kommunikáció.

Ingyenes képzési tanácsadásunkon nyelvtanárainkkal együttműködve megtalálja az Önnek leginkább megfelelő képzési módszert, időpontot és gyakoriságot, majd személyre szabott képzési programot állítunk össze Önnek.

Ha az ingyenes előzetes tudásszint felmérés és képzési tanácsadás után a jelentkező úgy dönt, hogy Nyelviskolánkat választja, felnőttképzési szerződést kötünk vele, majd kezdődhet a nyelvtanulás. A résztvevőnek a nyelvtanfolyam során lehetősége van arra, hogy a nyelvtanár és a Nyelviskola jóváhagyásával megváltoztassa a tanórák előzetesen egyeztetett időpontját.

Tanóráinkon igyekszünk megtalálni az egyensúlyt a magas színvonalú szakmai munka és a kellemes, barátságos légkör között. Fontosnak tartjuk, hogy a Résztvevők felkészülten érkezzenek az órákra, ennek érdekében rendszeres számonkéréseket alkalmazunk. A nyelvórákat különböző vizuális eszközökkel, életszerű kommunikációs feladatokkal igyekszünk színesebbé, hatékonyabbá tenni.

Szükség esetén a SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. elvégzi az adott nyelvtanfolyamhoz szükséges tananyagok (könyvek, munkafüzetek, CD-k és egyéb) beszerzését és megszervezi a résztvevők nyelvvizsgára való jelentkezését. Igény szerint angol nyelvtanfolyamot szervezünk londoni partneriskolánkban, melyre kedvezményt biztosítunk.

Nyelvek:

  • angol
  • német
  • dán
  • magyar
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.