Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tájékoztató

Ismertető a kiadványokhoz tartozó hanganyag letöltő kódok használatáról

A SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. (Kiadó) kiadványainak hanganyagához a könyv belső borítóján lévő letöltő kód segítségével lehet hozzáférni. A hanganyagok az audio.szabonyelviskola.hu oldalról tölthetőek le maximum 3 alkalommal (ld. kiadványok belső borító oldala). Kérjük, hogy a letöltött fájlokat szíveskedjen a számítógépére, vagy egyéb adathordozóra lementeni, mert a háromszori letöltés után nem áll módunkban a letöltő kódot helyreállítani, a hanganyagokhoz ismételt hozzáférést biztosítani. A program rögzíti a letöltések időpontját, így a letöltések ténye és száma pontosan nyomonkövethető a Kiadó számára. Minden letöltő kóddal kiadott nyelvkönyv belső borítóján a kód alatt az alábbi szöveg olvasható:

A fenti szöveg alapján a vásárló a hanganyag letöltésének feltételeit megismerte és elfogadta, így a Kiadó felé a későbbiekben megalapozott reklamációval nem élhet.

Hibrid könyvek - Ismertető a hibrid könyvekhez tartozó hanganyag és az online tesztek letöltő kódjainak használatáról

A SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. (Kiadó) kiadványainak hanganyagához és az online tesztek feladataihoz a könyv belső borítóján lévő letöltő kód segítségével lehet hozzáférni. A hanganyagok és az online tesztek az audio.szabonyelviskola.hu és a www.szabonyelviskola.hu oldalról tölthetőek le maximum 3 alkalommal (ld. kiadványok belső borító oldala). Kérjük, hogy a letöltött hanganyagokat szíveskedjen a számítógépére, vagy egyéb adathordozóra lementeni, mert a háromszori letöltés után nem áll módunkban a letöltő kódot helyreállítani, a hanganyagokhoz ismételt hozzáférést biztosítani. Az online feladatok megoldására szintén háromszor van lehetőség. A program rögzíti a hanganyag letöltések és az online tesztek megoldásának időpontját, így a letöltések és a feladatok megoldásának ténye és száma pontosan követhető a Kiadó számára. Minden letöltő kóddal és online teszttel kiadott nyelvkönyv belső borítóján a kód alatt az alábbi szöveg olvasható:

A fenti szöveg alapján a vásárló a hanganyag letöltésének és online feladatok megoldásának feltételeit megismerte és elfogadta, így a Kiadó felé a későbbiekben megalapozott reklamációval nem élhet.

Az oldal tetejére