Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ECL Practice Tests 1-5 English Level B1

Ár:
4.050 Ft
3.645 Ft (3.471 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama:
2020. 10. 07. - 2020. 10. 22.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
ISBN szám: 978-615-5386-08-4
Szerzők: Szabó Szilvia PhD - Papp Eszter PhD
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.000 Ft
Hanganyag letöltés itt!
Menny.:db

Leírás

Könyvünk 5 valós nyelvvizsga tesztet tartalmaz, szóbeli és írásbeli vizsgához egyaránt. 
Minden vizsgához, a megoldás mellett külön hanganyag leírást is adunk. 
A kiadó a könyvhöz tartozó hanganyagot, az audio.szabonyelviskola.hu weboldalról teszi elérhetővé letölthető formátumban, (mp3/flac) a könyvben található letöltő kód használatával. 
A kiadvány jellegzetessége, hogy mindegyik fejezet végén megtalálható egy ellenőrző feladatsor (DO IT YOURSELF), így a nyelvtanuló önmaga tudja ellenőrizni, hogy milyen mélységben sikerült elsajátítani az adott témaköröket. 
A könyvben a fejezetek végén rendszerezett angol nyelvű szógyűjtemény is található. A könyv kidolgozott szóbeli vizsgát is tartalmaz kérdésekkel és válaszokkal egyaránt. A szóbeli vizsgához tartozó színes képek megtalálhatóak a mellékletben. 
A könyv alkalmas önálló nyelvtanuláshoz (a megoldókulcs és a feladatok részletes kidolgozása segít ebben) is. Azoknak a nyelvtanulóknak is ajánljuk, akik nemcsak a vizsgán szeretnének eredményesen szerepelni, hanem jobban is akarnak tudni angolul. A könyv második felében sok hasznos, a vizsgán is alkalmazható példamondat és kifejezés található. 
Kiadványunkat főként azok számára ajánljuk, akik az ECL típusú államilag elismert alapfokú nyelvvizsgát kívánják letenni, hiszen a komplex nyelvvizsgához minden egyes készségre találnak feladatot megoldókulccsal együtt. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!